Maak een online afspraak:

Hoofdhuidverzorging

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Zoals planten niet goed kunnen groeien op slechte grond, werkt de conditie van je hoofdhuid door in je haar. Van problemen met de huid en de haren op je hoofd, kun je behoorlijk radeloos worden. Bijvoorbeeld als je haaruitval hebt, je haar dunner wordt of bij jeuk en pijn door een geïrriteerde hoofdhuid. Geen nood, onze kapsters zijn specialist op het gebied van huidproblemen in combinatie met het haar en helpen je graag. Met onze mediscoop bekijken wij de hoofdhuid op zoek naar de beste oplossing. In een enkel geval verwijzen we je door naar de dermatoloog. Daarnaast verzorgen wij met veel liefde jouw bruidsmake-up op speciale look voor een feestje.

Hoofdhuid problemen lossen we op met Mediceuticals

Mooi haar en een gezonde hoofdhuid met Mediceuticals

Onze duurzame producten van Mediceuticals Laboratories zijn breed inzetbaar bij specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het herstelt de hoofdhuid en stimuleert nieuwe haargroei. Want mooi gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid.

Marlène’s haar- en hoofdhuidbehandelingen voor:

  • Mooi en gezond haar
  • Overmatig haaruitval en dunner wordend haar
  • Hoofdrood, vet haar en vette hoofdhuid, droog haar en droge hoofdhuid, gevoelige hoofdhuid of een geïrriteerde hoofdhuid
  • Droog, beschadigd, fijn of chemisch behandeld haar

 

Je hoofdhuid in beeld met de Mediscoop

Bij hoofdhuidproblemen onderzoeken wij wat er aan de hand is. Dit doen wij onder andere met onze mediscoop: een soort microscoop die de hoofdhuid tot zo’n 200 keer kan vergroten. We bewegen het over je hoofdhuid heen weer. Dat is volledig pijnloos en geeft ons een goed beeld van hoe je hoofdhuid en haarzakjes eruit zien. Via een monitor kun je zelf ook meekijken. 

We gebruiken de mediscoop wanneer je last hebt van haaruitval, jeuk, schilfers, psoriasis, vet haar, dunner wordend of futloos haar en zo meer. Maar ook als je geen problemen met je hoofdhuid ervaart, kan de mediscoop laten zien waarom je haar pluizig is en niet goed krullen wil. Met onze producten van Mediceuticals kunnen we veel oplossen. Lijkt het probleem meer medisch te zijn dan verwijzen we je door naar een dermatoloog.  

 

Met de mediscoop bekijken we de hoofdhuid en het haar
bruidsmake-up van Golden Rose

Stralende schoonscheid met Golden Rose make-up 

Het internationale cosmeticamerk Golden Rose staat voor schoonheid. Jouw schoonheid én die van de natuur. Met deze make-up maak je jezelf en de wereld een stukje mooier. Daar dragen wij bij Marlène’s Hair Style Centre graag ons steentje aan bij. Alle make-up producten zijn dermatologisch getest, zitten vol vitaminen voor je huid, zijn dierproefvrij, parabenvrij én vegan.

Maak je op voor een feestje

Je koopt de make-up die je nodig hebt bij ons. Natuurlijk kun je veel zelf, maar soms wil je graag professioneel worden opgemaakt. Maak bij ons een afspraak voor je bruidsmake-up of look voor een speciale gelegenheid. Wij laten jouw schoonheid stralen.