Maak een online afspraak:

De haarverzorging van Goldwell

Haarverzorging in optima forma. Dat bieden wij met de producten van Goldwell, zoals KMS en Kerasilk. Want een goede coupe begint bij een goede verzorging van je haar. Herstellen, verzorgen, knippen, kleuren en stylen. Onze complete haarverzorgingslijnen leggen een uitstekende basis voor je kapsel die je met de styling en finish producten in elk gewenst model brengt. Zoals de Style Equation filosofie kort en bondig zegt: Start. Style. Finish.

Style Equation styling voor je haar

Goed haar met de producten van KMS

Je perfecte kapsel en sterk en vol haar. Dat wil jij toch ook? De producten van KMS helpen jou om je haar te verzorgen en te stylen in het model naar jouw hart. En wij helpen jou om de juiste producten voor je haarverzorging te vinden en gebruiken. Start. Style. Finish. En straal!

 

Shampoo bars: goed voor huid, haar én milieu

Na een dag in stijl je haar wassen? Onze KMS solid shampoo bars zijn goed voor huid, haar én mileu. Door het kleinere formaat hebben ze ook een kleinere impact op ons milieu. Bovendien zijn alle shampoo bars vrij van sulfaten, siliconen, alcohol en synthetische toevoegingen.
Kies uit Head Remedy, Most Repair en Add Volume of probeer ze alledrie.

shampoo bars van KMS
Keratine Kerasilk voor stijlen haar

Steiler haar met een keratinebehandeling

Je haar steil of minder krullend? Met de keratinebehandeling van Kerasilk stijlen wij jouw kapsel glad en soepel en blijft jouw haar zo’n 4 tot 6 maanden in model. Vraag naar onze keratine experts Demi en Jolanda. Zij maken jouw gewillige haar of krullen glad en steil zonder het haar te beschadigen.

Perfecte verzorging voor elke kleur met Dual Senses

Jouw haarkleur benadrukt jouw persoonlijkheid. En jij staat altijd op nummer 1. Daar hoort de best mogelijke verzorging bij. Dual Senses, Goldwells nummer één kleurverzorging, is de perfecte totaaloplossing voor elke haarkleur. Omdat elke kleur uniek is, biedt Dual Senses verschillende oplossingen voor kleurverzorging om de glans en conditie te behouden, kleurverlies te verminderen of ongewenste tinten te neutraliseren.

Meer van Dual Senses: ook voor de verzorging van je natuurlijke haarkleur

 

Duals Senses haarverzorging
haarverzorging Kerasilk

Goed verzorgd haar met Kerasilk

Mooi haar begint bij een goede basisverzorging. De haarverzorgingslijn van Kerasilk heeft shampoo, conditioner en andere producten waar zowel jouw haar als je hoofdhuid dol op is. Vraag ons team welke producten bij jouw haartype passen.

 

Kerasilk: klimaatbewust van binnen en van buiten

Nog meer redenen om de producten van Kerasilk te gebruiken? De huidige Kerasilk-producten zijn 100% vegan en gecertificerd klimaatneutraal, vrij van microplastics en uv-filters, siliconenvrij, sulfaatvrij en CO2-neutraal. Altijd op zoek naar meer duurzame en superieure alternatieven voor  traditionele ingrediënten, verpakkingen en productietechnieken.

Kleur in je haar met de tinten van Elumen

Je haar kleuren of blonderen? Onze innovatieve haarkleurproducten van Elumen zorgen voor de kleur die bij jouw karakter past. Ga je voor wild en opvallende kleuren, een subtiel tintje lichter of natuurlijk grijs? Kies je voor highlights voor lichtere schakeringen en contrast in je haar of balayage voor natuurlijke diepte en dimensie? Onze kleurspecialisten Jolanda, Demi en Floor weten met welke producten zij het beste in jouw haar naar boven brengen.

De tinten van Elumen: alles wat een kleur is en niet is

Je haar in blauw, rood, natuurtint, grijs of pastel? Met de ppd-vrije kleuring van Elumen is alles mogelijk en ben je verzekerd van een langblijvende kleur en uitzonderlijke duurzaamheid.

Voordelen Elumen haarkleuring

– keuze uit 34 nuances
– herstelt het haar tijdens het kleuren
– zonder peroxide, amoniak en amoniakgeur
– 100% grijsdekking
– uitzonderlijke glans
– alternatief bij allergische reactie op haarverf
–  tot 20% langere levensduur

Haar kleuren met Elumen