Maak een online afspraak:

Krullend haar is prachtig, maar het kan een uitdaging zijn om de juiste kniptechnieken te vinden die je krullen op hun best laten uitkomen. Gelukkig is er een oplossing: zorgvuldig krullen knippen volgens methoden die speciaal zijn ontwikkeld voor krullend haar. In dit blogartikel bespreken we het belang van het op de juiste manier knippen van krullen en hoe dit kan leiden tot prachtige, gezonde krullen.

Krullen hebben unieke eigenschappen en vereisen speciale aandacht bij het knippen en stylen. Traditionele knipmethoden zijn mogelijk niet geschikt voor krullend haar en kunnen resulteren in pluizigheid, ongelijke krullen en verlies van definitie. Het correct knippen van je krullende haar is essentieel om de natuurlijke vorm te behouden en je haar gezond te houden.

De techniek van krullen knippen:

Bij het knippen van krullend haar is het van belang dat de kapper rekening houdt met de natuurlijke structuur en textuur van je haar. Dit kan betekenen dat je haar in droge toestand wordt geknipt, zodat de kapper de krulpatronen kan zien en de vorm kan aanpassen aan je individuele krullen. Door op deze manier te knippen, kun je de definitie en levendigheid van je krullen verbeteren.

Voordelen van krullen knippen:

1. Definitie van krullen: Door je krullen op de juiste manier te knippen en verzorgen, kunnen ze hun natuurlijke vorm aannemen en meer definitie krijgen. Dit zorgt voor een volle en veerkrachtige bos krullen die er prachtig uitziet. 2. Beperking van pluis: Krullend haar heeft de neiging om pluizig te worden, maar een goede knipbeurt en goede verzorging/ styling kan helpen om pluis te verminderen. Door het verwijderen van gespleten haarpunten en het creëren van de juiste lagen, kun je de textuur van je haar verbeteren en pluis minimaliseren.

3. Gezond haar: Het knippen van je krullen op de juiste manier draagt bij aan de algehele gezondheid van je haar. Het verwijderen van beschadigde punten en het volgen van een goede haarverzorgingsroutine speciaal ontworpen voor krullend haar helpt om je lokken gezond en stralend te houden.

Conclusie:

Het op de juiste manier knippen en verzorgen van je krullen is cruciaal om de natuurlijke vorm en gezondheid van je haar te behouden. Het biedt definitie, vermindert pluis en draagt bij aan de algehele schoonheid van je krullen. Als je op zoek bent naar prachtige krullen, maak dan een afspraak bij Ivonne. Zij heeft zich gespecialiseerd in het knippen van krullen en de CG methode. Doordat Ivonne zich er helemaal op heeft gefocust is zij bij ons de krullen specialist maar uiteraard hebben wij allemaal de trainingen gevolgd.

Dus mocht Ivonne geen tijd hebben kan het ook bij een van de collega’s ingeboekt worden.

Wil je volgens de krullenknip methode geknipt worden dan hebben wij daar meer tijd voor nodig, daarom kan deze behandeling niet online geboekt worden. Bel dan de salon voor het maken van een afspraak, 0228-512423.