Professionele haarverzorging in onze kapsalon bij Enkhuizen

Woont u in de omgeving van Enkhuizen en bent u toe aan een nieuwe coupe? Voor een kappersafspraak bent u van harte welkom bij Marlene’s Hair Style Centre, wij zijn 24/7 bereikbaar door ons online afspraken systeem via de website, kapperapp en facebook. Als ervaren kapsalon weten we wat nodig is voor een overtuigend kapsel. Daarom is uw haar bij ons in goede handen. Wassen, knippen, verven of het zetten van haar extensions: we hebben alle technieken in de vingers.

Een mooie coupe voor een betaalbare prijs

Voor een nieuw kapsel bent u bij ons aan het goede adres en dit bovendien tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard gaan we af op uw wensen. Onder het genot van een kopje koffie of thee maakt u ons uw wensen kenbaar. Vervolgens gaan we aan de slag en zetten we in op een luxe haarbeleving. We nemen de tijd voor u en bieden u naast een knip- of verfbeurt ook een ontspannende wasmassage.

Waarom u een bezoek brengt aan Marlene’s Hair Style Centre in Enkhuizen

Het team van Marlene’s Hair Style Centre bestaat uit enthousiaste mensen met liefde en passie voor het kappersvak. Onze kapperszaak is een erkend leerbedrijf en leidt daarom met plezier nieuwe kappers en kapsters op. Tijdens onze kappersbehandelingen gebruiken we luxe producten en daarnaast geven we u graag advies omtrent eventuele hoofdhuidproblemen, bij een uitgebreidde kleurbehandeling krijgt u vooraf een prijsopgave. Maak daarom een afspraak met onze kapsalon en geniet van een welverdiende kappersbehandeling.