Kappersafspraak in omgeving Enkhuizen

Dat doet u heel gemakkelijk online bij Marlene’s Hair Style Centre. In onze sfeervolle salon bent u welkom voor alle behandelingen op het gebied van professionele haarverzorging. Als ervaren kapper in de buurt van Enkhuizen hebben wij al vele jaren een grote passie voor haar en hoofdhuid. Wilt u eens een hele andere coupe, of een nieuwe kleur in uw haar? Uw kapsel is bij ons team in vertrouwde handen. Ook hoofdhuidproblemen kunnen wij verhelpen. We hebben hiervoor een speciale hoofdhuidlijn, genaamd Mediceuticals. Na het stellen van een diagnose vinden we de optimale oplossing. U kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke aandacht en een advies op maat.

Uw betrouwbare kapsalon 


Van wassen en knippen tot het zetten van prachtige extensions, uw hairstylist nabij Enkhuizen heeft alle technieken in de vingers. In onze salon werken wij altijd met producten van Goldwell en KMS. Soepel en mooi vallend haar creëren we met de Kerasilk lijn. Met de keratinebehandeling maken we uw haar voor een aantal maanden minder krullend of zelfs helemaal steil. Hebt u last van een pluizige haardos? Dat probleem lost onze stylist snel op met de Frizz behandeling. Als u met uw handen in het haar zit, dan is een kapper afspraak maken de beste oplossing! 

Een perfecte coupe voor een betaalbare prijs 

Dankzij onze kennis van de laatste haarmodetrends zorgen onze gepassioneerde stylistes ervoor dat u stralend onze salon weer verlaat. U krijgt bij ons een garantie op het eindresultaat en bovendien geven we nuttige tips, zodat u uw haar ook thuis perfect kunt verzorgen. In onze kapperszaak nabij Enkhuizen ervaart u een luxe haarbelevenis in een ontspannen sfeer. Wilt u ook graag goed verzorgd voor de dag komen? Kies dan voor Marlene’s Hair Style Centre in Bovenkarspel. Wilt u vandaag nog een kapper afspraak maken in omgeving Enkhuizen? Bel 0228-51 24 23 of maak je afspraak online via de website, Facebook of de Kapperapp.